Blog

ReleveleR hangtoilet verhogingsset geschikt voor Geberit inbouwreservoir

De standaard hoogte van een hangtoilet is lange tijd 40 cm. geweest. Omdat Nederlanders steeds langer worden is de standaard hoogte nu gemiddeld 43 cm. Voor lange mensen of voor senioren kan het wenselijk zijn om een hangtoilet hoger te monteren dan de standaard hoogte. Een toiletverhoging kan ingrijpend zijn met hak- en breekwerk. Onze oplossing zorgt voor een verhoging tot wel 7 cm. zonder hak- en breekwerk. Dit is een groot voordeel en kan veel kosten besparen. 

Wanneer uw hangtoilet te laag hangt dan kan dit zeer vervelend zijn. De oorzaken van een te laag toilet zijn zeer divers. Nieuw tegelwerk, te lage montage bij de bouw of uw fysieke gesteldheid zijn voorbeelden waarbij het verhogen van een toilet soms gewenst is. Wij bieden een unieke verhogingsset aan welke uw hang wc tot wel 7 cm kan verhogen.

geberit hangtoilet verhogenDe ReleveleR verhogingsset is geschikt voor alle sanitair merken, dus ook als verhoger voor uw Geberit hangtoilet. U kunt onze oplossing toepassen in hangtoiletten met een breedte tot 37 cm. De afmeting tussen de twee bevestigingspunten van uw hangtoilet moet 18 cm zijn. U kunt onze ReleveleR ophoogset eenvoudig zelf plaatsen aan uw Geberit toilet. Wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen en voor u de ReleveleR plaatsen op uw Geberit inbouwreservoir voor uw hangtoilet.

In tegenstelling tot diverse andere toiletverhogers kent de ReleveleR verhogingsset enkele belangrijke voordelen.

  1. De ReleveleR verhogingsset kan uw hangtoilet tot wel 7 cm. verhogen. Dit is meer dan andere verhogingsets te bieden hebben.
  2. Geen hak- en breekwerk.
  3. Geschikt voor meerdere sanitair merken.
  4. Eenvoudig zelf te monteren.
  5. Ook leverbaar inclusief plaatsing.

Geberit verhogingsset 5 cm

Bent u op zoek naar een verhogingsset voor een Geberit toilet met een verhoging van 5 centimeter?  Met onze ReleveleR verhogingsset kunt u eenvoudig uw Geberit hangtoilet 5 cm. verhogen.

Geberit verhogingsset 7 cm

U bent op zoekt naar een Geberit verhogingsset tot 7 cm? Met de ReleveleR verhogingsset kunt u uw Geberit hangtoilet 7 cm. verhogen. De wc verhogingsset is eenvoudig te monteren aan uw Geberit hangtoilet.

ReleveleR zelf monteren of laten monteren?

Het verhogen van een hangtoilet is met de ReleveleR relatief eenvoudig zelf te doen. Wij leveren een duidelijke handleiding mee en kunnen u eventueel telefonisch of via mail van instructief voorzien. Wij begrijpen echter dat niet iedereen zelf het systeem kan of wil plaatsen. Daarom bieden wij vakkundige montage aan van het systeem. De montage kunnen wij veelal binnen 2 weken realiseren.

Is de ReleveleR geschikt voor alle sanitair merken?

Ja, de ReleveleR is geschikt voor alle sanitairmerken mits er aan 2 belangrijke voorwaarden voldaan wordt.

  1. Het systeem is geschikt voor hangtoiletten met een breedte tot 37 cm
  2. Tussen de 2 bevestigingspunten van het toilet moet de afstand 18 cm bedragen.

Mocht het systeem onverhoopt toch niet passen of aan uw wensen voldoen dan kunt u het eenvoudig weer retourneren.

Tevreden klanten

Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten. Uit onze reviews blijkt dat 97% van de klanten de ReleveleR aanbevelen. Klanten geven ons als rapportcijfer een 9,2.

? Is de ReleveleR geschikt voor een Geberit inbouwreservoir?

Ja, de ReleveleR is geschikt voor een hangtoilet met Geberit inbouwreservoir. U kunt onze oplossing toepassen in hangtoiletten met een breedte tot 37 cm. De afmeting tussen de twee bevestigingspunten van uw hangtoilet moet 18 cm zijn.

✅ Welke voordelen heeft de ReleveleR verhogingsset?

De ReleveleR kent diverse voordelen.
– Uw hangtoilet tot wel 7 cm. verhogen.
– Geen hakwerk en breekwerk.
– Geschikt voor meerdere sanitair merken.
– Eenvoudig zelf te monteren.
– Ook leverbaar inclusief plaatsing.

✅ Waar kan ik de ReleveleR verhogingsset bestellen voor mijn Geberit toilet reservoir?

U kunt het systeem hier bestellen. Wij bieden de ReleveleR aan zonder plaatsing of inclusief plaatsing door heel Nederland.