Klantenservice

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Neemt u gerust contact met ons op indien u vragen heeft. Na ontvangst van uw bericht zullen wij z.s.m. contact met u opnemen. Natuurlijk kunt u ook bellen naar 06-15322021 of gebruik Whatsapp.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Veel gestelde vragen

Met hoeveel cm kan ik het toilet verhogen?
Met de ReleveleR kunt u het toilet verhogen met 5 of 7cm. U krijgt zowel de set voor 5 of 7 cm toegestuurd. U kunt ter plekke dus nog bepalen of u met 5 of 7 cm verhoogd.
Hoe bepaal ik wat de juiste hoogte is van het toilet?
Om de juiste hoogte van het toilet te bepalen hebben wij een blog geschreven: Mijn WC hangt te laag
Kan ik mijn huidige toilet behouden?
Ja, het systeem kunt u op uw huidige toilet monteren. Mocht u wel een ander toilet willen dan hebben wij hier een aantal toiletten geselecteerd.
Hoe kan ik zien of mijn toilet voldoet aan de eisen om het toilet te verhogen?
De ReleveleR is geschikt voor wandclosetpotten met een breedte tot 37 cm. De breedte wordt gemeten op de bovenkant van de bestaande wandclosetpot daar waar de closetpot tegen de muur aansluit. De afmeting tussen de 2 bevestigingspunten van het toilet moet 18cm zijn.
Help, de ReleveleR blijkt toch niet te passen, wat nu?
Geen probleem, wanneer de producten nog niet verzaagd of gebruikt zijn dan kunt u het binnen 3 maand gratis terugsturen. U kunt dan een mail sturen naar info@releveler.eu met daarbij uw gegevens en ordernummer.
Wat is de levertijd?
Wij hebben het product standaard op voorraad. Op werkdagen voor 16uur besteld is de volgende werkdag in huis. Plaatsingen kunnen wij doorgaans binnen 14dagen voor u uitvoeren, spoedplaatsingen zijn ook mogelijk. Na bestelling van de ReleveleR inclusief plaatsing wordt er binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen.
Kan de ReleveleR ook gemonteerd worden door jullie?
Ja, wij monteren het product door heel Nederland. Voor meer informatie kunt u hier kijken
Is het product eenvoudig te monteren?
Ja, met de bijgeleverde montagehandleiding en onze video is het product goed zelf te monteren. Mocht u er onverhoopt toch niet uit komen dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 06-15322021 of via whatsapp.
Is de kunststofkap aan de achterkant alleen in de kleur wit verkrijgbaar?
Ja, de kap is alleen in de kleur wit verkrijgbaar.
Kan ik ook achteraf betalen?
Ja, wanneer u kiest voor achteraf betalen dan kan dat. Pinnen of betalen aan de deur is helaas niet mogelijk
Kan ik de ReleveleR ook retourneren?
Geen probleem, wanneer de producten nog niet verzaagd of gebruikt zijn dan kunt u het binnen 3 maand gratis terugsturen. U kunt dan een mail sturen naar info@releveler.eu met daarbij uw gegevens en ordernummer.

WhatsApp 06-15322021