Blog

Hangtoilet te laag door bouwfoutje van de aannemer

Het lijkt zo logisch maar een foutje is snel gemaakt. Steeds vaker zien wij dat aannemers een beroep op ons doen. Er is bij het aansluiten van het hangtoilet geen rekening gehouden met extra hoogte door de cementdekvloer, vloertegels en/of vloerverwarming. Het gevolg is een te laag hangtoilet.

Een hangtoilet die te laag gemonteerd is, kan een groot probleem zijn. Zeker wanneer de afvoer en wandtegels reeds geplaatst zijn, kan een aanpassing een aannemer flink op kosten jagen.

In veel van deze situaties kan de ReleveleR uitkomst bieden. Oorspronkelijk is het systeem ontwikkeld om het zitten en opstaan te vergemakkelijken voor mensen die minder goed te been zijn. Met de ReleveleR kan namelijk zonder breekwerk maarliefst 5 of 7 centimeter extra hoogte gecreëerd worden van het hangtoilet. Dit allemaal zonder hak en breekwerk, door de twee handige hulpstukken.

Met de ReleveleR kunnen bouwfouten dus relatief goedkoop en snel opgelost worden. Het systeem kost slechts €140,- incl. BTW, exclusief montage. Door het plaatsen van een ReleveleR kan het foutief geplaatste hangtoilet 5 of 7 centimeter verhoogd worden. Hierdoor wordt voorkomen dat wandtegels opnieuw geplaatst moet worden en dat leidingwerk opnieuw aangelegd moet worden. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat!