Seniorentoilet hoogte

Het belang van een comfortabel toilet mag niet onderschat worden, vooral voor senioren. Bij ReleveleR begrijpen we dat ouderen behoefte hebben aan een toilet dat niet alleen comfortabel is, maar ook gemakkelijk toegankelijk zonder ingrijpend breekwerk. In tegenstelling tot een senioren toilet bieden wij een innovatieve oplossing om uw bestaande toilet te verhogen, waardoor het ideaal is voor gebruik door senioren.

RELEVELER

RELEVELER

Oorspronkelijke prijs was: €169.00.Huidige prijs is: €149.00.

De ReleveleR ook wel Closet-Plus genoemd is een systeem om op eenvoudige en mooie wijze de bestaande wandclosetpot te verhogen zonder dat dit ten koste gaat van het hangende design. Het is ook mogelijk om de ReleveleR door ons te laten plaatsen.

ReleveleR Inclusief Plaatsing

ReleveleR Inclusief Plaatsing

309.00

Losse onderdelen ReleveleR

Losse onderdelen ReleveleR

20.9562.95

Hoogte van een senioren toilet

De standaard hoogte van toiletten is in de loop der jaren geëvolueerd. Oorspronkelijk op 40 cm, is deze hoogte nu gestegen naar 43 cm. Echter, voor ouderen kan zelfs deze verhoogde hoogte nog steeds oncomfortabel zijn. Het opstaan vanuit een lagere positie kan uitdagend zijn voor senioren, wat de behoefte aan een hogere toiletpot benadrukt.

 

Senioren toilet zonder breekwerk

Onze oplossing bij ReleveleR richt zich op het verhogen van de toiletzitting zonder de noodzaak van ingrijpend breekwerk. Speciaal ontworpen om de ideale hoogte van 46 tot 50 cm te bereiken, biedt ons product senioren een comfortabele en toegankelijke toiletervaring. Het verhoogt niet alleen de toiletpot, maar ook het gemak en de zelfstandigheid van senioren.

 

Gemak en comfort zonder compromissen

Met ons product elimineren we de noodzaak van een speciaal senioren toilet. Senioren kunnen genieten van een verhoogd toilet zonder gedoe en kosten van ingrijpende renovaties. ReleveleR streeft ernaar om gemak en comfort te bieden zonder compromissen, zodat senioren hun dagelijkse activiteiten met vertrouwen en onafhankelijkheid kunnen uitvoeren.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van het senioren toilet zonder breekwerk met ReleveleR. Investeer in comfort en toegankelijkheid zonder de complexiteit van een volledige toiletrenovatie.

Eenvoudige Installatie
De ReleveleR is eenvoudig te zelf installeren door de meegeleverde handleiding of door het bekijken van de installatievideo.

Professionele Montage
Tevens is het mogelijk om de installatie door onze monteurs uit te laten voeren. Onze installateur kan binnen 14 dagen de ReleveleR bij u komen plaatsen.

900+ Tevreden Klanten
Onze klanten zijn erg tevreden en geven de ReleveleR en ons een 9,2! Bekijk op onze beoordelingenpagina enkele voorbeelden.