Toilet verhogen

 

Een hangend toilet verhogen met ReleveleR maakt de toiletgang makkelijker met een systeem waar u niets van ziet. Monteer het systeem zonder te hoeven verbouwen en geniet van alle voordelen die ReleveleR u te bieden heeft.

 

 

Waarom uw hangende toilet verhogen?

Hangtoilet hoger plaatsen? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u er baat bij kunt hebben om gebruik te maken van een verhoogd toilet. Uw toilet verhogen is niet iets wat u zal doen zonder reden. Een aantal redenen waarom het toilet verhogen een verstandig idee is zijn:

  • U heeft vloerverwarming geplaatst en hierdoor is de vloer hoger komen te liggen OF de aannemer heeft het toilet te laag geplaatst.
  • U bent mindervalide en heeft moeite met het opstaan van uw toilet
  • U heeft een hoge leeftijd bereikt en heeft daardoor moeite om uw balans te houden en op te staan

Door uw lengte is een laag toilet onprettig en u kunt niet comfortabel zitten op uw toilet

  • Klachten in de benen kunnen ertoe leiden dat u moeite heeft uw benen ver genoeg te buigen of dit is erg pijnlijk.

 

Uw toilet verhogen kan bij al deze redenen veel hulp bieden. Niemand zou veel moeite moeten doen om op een prettige manier naar het toilet te kunnen gaan. Het toilet verhogen is slechts een kleine moeite en u kunt hier bij allerlei redenen veel profijt van hebben.

 

 

Een verhoogd toilet zonder breekwerk?

Uw toilet verhogen kunt u doen op meerdere manieren. U kunt gebruiken van een losse verhoger die u bij gebruik op het toilet kunt leggen. Ook kunt u ervoor kiezen uw toilet helemaal te verbouwen o hem aan uw behoeftes te laten voldoen. Beide manieren brengen echter veel nadelen met zich mee waar u bij ReleveleR niet aan hoeft te denken. Een toilet verhogen en vervolgens gebruiken wilt u uiteraard op een veilige manier doen en het liefst zo makkelijk mogelijk. De ReleveleR toiletverhoger biedt u de mogelijkheid uw gehele wandclosetpot te verhogen zonder dat u hiervoor hoeft te verbouwen. Kortom u kunt uw toilet verhogen zonder breken. U kunt het systeem namelijk aansluiten op het punt waar uw toilet nu ook bevestigd is. Een toilet verhogen zonder breekwerk is alleen mogelijk met het handige ReleveleR systeem.

 

Hoe hoog kan ik mijn hangend toilet verhogen?

De ReleveleR verhoogt het toilet met 5 of 7 cm zonder breekwerk.

 

 

Hangtoilet verhogen met een vast systeem

Een toilet verhogen met een vast systeem heeft zeer veel voordelen ten opzichte van het gebruik maken van losse onderdelen. Met een losse verhoger kan er nog van alles misgaan, deze ligt namelijk niet vast op de toiletpot. Door gebruik te maken van een vast systeem heeft u meer zekerheid wanneer u gebruik maakt van het toilet. Het fijne met ReleveleR WC verhoogset is dat u hetzelfde gevoel van veiligheid heeft als bij een niet verhoogd toilet en u hoeft hier ook niets van te zien.

 

 

Zelf uw toilet verhogen of dit laten doen

Wanneer u gebruik wilt maken van een toiletverhoger kan het zijn dat u niet de mogelijkheid heeft om deze zelf te plaatsen. Als u mindervalide bent of simpelweg geen ervaren klusser bent kan het bevestigen erg lastig zijn. Dit is echter geen reden om geen gebruik te kunnen maken van Releveler. Een toilet verhogen met dit systeem is namelijk iets wat wij met alle liefde voor u doen. Bij het bestellen van uw ReleveleR kunt u dan ook kiezen voor de montageservice, hierbij komen wij uw toilet verhogen zodat u geen gedoe heeft met de installatie en gewoon gebruik kunt maken van dit handige systeem.

 

 

Geen verhoogd toilet meer nodig

WC hoger maken? Een groot voordeel aan het gebruiken van ReleveleR is dat dit systeem net zo makkelijk te demonteren is als dat hij is om te monteren. Een toilet verhogen is voor sommige mensen een permanente benodigdheid maar misschien is het voor u slechts tijdelijk nodig. Als uw toilet niet meer hoog hoeft te zijn kunt u ReleveleR demonteren en uw wandclosetpot weer terugplaatsen waarna hij dus weer op de oude hoogte zal hangen. ReleveleR kunt u dus gebruiken als tijdelijke oplossing maar het systeem is ook geschikt voor langdurig gebruik.

 

Een toilet verhogen is voor u misschien iets wat nodig is. Dit is uiteraard niet iets waar u zich voor hoeft te schamen. Met ReleveleR kunt u dit doen op een manier waarop dit totaal niet opvalt. Gaat u een toilet verhogen voor lange tijd of is dit slechts een tijdelijke oplossing? In beide gevallen kunt u er veel baat bij hebben om gebruik te maken van dit vaste systeem. Het is veilig en u ziet er niets van. Er is geen gedoe met een losse verhoger en als het niet meer nodig is kan het systeem erg makkelijk worden gedemonteerd. Bestel uw ReleveleR en u kunt uw toilet verhogen op een veilige en discrete manier.

RELEVELER

RELEVELER

Oorspronkelijke prijs was: €169.00.Huidige prijs is: €149.00.

De ReleveleR ook wel Closet-Plus genoemd is een systeem om op eenvoudige en mooie wijze de bestaande wandclosetpot te verhogen zonder dat dit ten koste gaat van het hangende design. Het is ook mogelijk om de ReleveleR door ons te laten plaatsen.

ReleveleR Inclusief Plaatsing

ReleveleR Inclusief Plaatsing

309.00

Losse onderdelen ReleveleR

Losse onderdelen ReleveleR

20.9562.95

Eenvoudige Installatie
De ReleveleR is eenvoudig te zelf installeren door de meegeleverde handleiding of door het bekijken van de installatievideo.

Professionele Montage
Tevens is het mogelijk om de installatie door onze monteurs uit te laten voeren. Onze installateur kan binnen 14 dagen de ReleveleR bij u komen plaatsen.

900+ Tevreden Klanten
Onze klanten zijn erg tevreden en geven de ReleveleR en ons een 9,2! Bekijk op onze beoordelingenpagina enkele voorbeelden.