Verhoogd toilet

 

Gebruik maken van een verhoogd toilet kan u erg helpen bij de toiletgang. Als u moeite heeft met het gaan zitten en opstaan van uw lage toilet kan het erg vervelend worden om naar het toilet te gaan. Als u gebruik kunt maken van een verhoogd toilet kan dit veel zorgen bij u wegnemen en het kan u lichamelijk ook ontlasten. Het maakt niet uit met welke reden u een verhoogd toilet nodig heeft, ReleveleR is een ideaal systeem wat het mogelijk maakt uw toilet tot de perfecte hoogte voor u te brengen. Wilt u zorgeloos naar het toilet kunnen gaan, lees dan verder en zie hoe ReleveleR dat mogelijk maakt.

 

 

Kleine aanpassing, grote voordelen

Een verhoogd toilet plaatsen of laten plaatsen met een vast systeem klinkt misschien als een hele grote aanpassing. Dit kan het geval zijn als u echt gaat verbouwen. Met ReleveleR is dit niet nodig, dit systeem kunt u zelf plaatsen of laten plaatsen op dezelfde plek waar uw toilet nu bevestigd is. Het is dan ook maar een kleine aanpassing om hier een ReleveleR tussen te plaatsen. Toch biedt deze kleine verandering u grote voordelen. Een verhoogd toilet neemt u niet zonder reden en de veiligste en meest discrete manier om hiervan gebruik te maken is met ReleveleR.

 

 

Een toilet op perfecte hoogte

Als u baat heeft bij een verhoogd toilet is het erg belangrijk dat uw toilet precies de goede hoogte voor u krijgt. Dit is mogelijk met ReleveleR, doordat u dit systeem op verschillende hoogtes kunt bevestigen. U bepaald eerst welke hoogte voor u het beste is door te meten hoe hoog het toilet voor u moet zijn. Vervolgens kiest u het juiste hulpmiddel voor het plaatsen van dit systeem op de voor u ideale hoogte. Dit is met vee verhogers niet mogelijk waardoor uw verhoogd toilet toch niet zo prettig te gebruiken zal zijn. Voorkom problemen bij het gebruiken van uw verhoogd toilet en maak gebruik van dit systeem om het toilet tot de voor u perfecte hoogte te brengen.

 

 

Hoe kan ReleveleR u helpen?

Het is afhankelijk van uw klachten op welke manier een verhoogd toilet u kan helpen. Het is namelijk zo dat het verhogen van een toilet in erg veel situaties tijdelijk of permanent hulp biedt. Het is zo dat het voor ouderen en mindervaliden lastig kan zijn om op te staan van het toilet omdat dit teveel spierkracht en balans kost. Dit is een veelvoorkomend probleem waarbij een verhoogd toilet een goede oplossing is. Toch zijn er veel meer redenen voor het nodig hebben van een verhoogd toilet. Heeft u bijvoorbeeld een operatie in de nabije toekomst? Dan kan Releveler uw lichaam op het moment van herstel erg ontlasten en wat rust bieden. Het is echter niet zo dat een verhoogd toilet alleen kan helpen bij klachten. Ook als u lang bent kunt u er profijt van hebben om een hoger toilet te hebben.

 

 

Thuis een verhoogd toilet plaatsen

Doordat het zo makkelijk is een verhoogd toilet te plaatsen kunt u hiervan goed gebruik maken in uw huis. Dit is namelijk niet iets wat alleen geschikt is voor verzorgingshuizen. Veelal wordt thuis gebruik gemaakt van losse verhogers omdat het best veel tijd en geld kost om een hele wc te verbouwen om deze op de juiste hoogte te krijgen. ReleveleR is de ideale toiletverhoger voor thuis vanwege het gemak en vooral de veiligheid die dit biedt. Als u thuis makkelijk naar het toilet kunt met een veilig gevoel neemt dit een hele last van uw schouders. Een toiletbezoek hoort niet stressvol te zijn en met een verhoogd toilet is dat ook zeker niet het geval.

 

 

Uw toilet laten verhogen

Het zelf plaatsen van een ReleveleR kan erg lastig zijn, zeker als u geen ervaren klusser bent of last hebt van lichamelijke ongemakken. Om deze reden bieden wij u bij het bestelen de mogelijkheid aan het systeem voor u te laten bevestigen. Dit neemt bij u een hele last uit handen en geeft de garantie dat het systeem gelijk goed geplaatst is. Gebruik maken van een verhoogd toilet met ReleveleR moet voor iedereen mogelijk zijn en dat is het met deze montageservice zeker.

 

Het hebben van een verhoogd toilet kan voor u veel voordelen bieden. Als u last heeft van lichamelijke ongemakken waardoor een toiletbezoek bemoeilijkt wordt kan ReleveleR de oplossing bieden. Hiermee kunt u weer zonder zorgen naar het toilet gaan en dat is echt belangrijk. Gebruik maken van een verhoogd toilet maakt het gaan zitten en opstaan van het toilet weer makkelijk en draagt bij aan uw autonomie. Een bezoek aan het toilet is onvermijdelijk en is iets wat u elke dag meerdere keren zal moeten doen, dit moet dus zo makkelijk mogelijk gemaakt worden. Wilt u gebruik maken van een verhoogd toilet, bestel dan ReleveleR en ontdek zelf hoeveel makkelijker dit het leven voor u kan maken.

RELEVELER

RELEVELER

Oorspronkelijke prijs was: €169.00.Huidige prijs is: €149.00.

De ReleveleR ook wel Closet-Plus genoemd is een systeem om op eenvoudige en mooie wijze de bestaande wandclosetpot te verhogen zonder dat dit ten koste gaat van het hangende design. Het is ook mogelijk om de ReleveleR door ons te laten plaatsen.

ReleveleR Inclusief Plaatsing

ReleveleR Inclusief Plaatsing

309.00

Losse onderdelen ReleveleR

Losse onderdelen ReleveleR

20.9562.95

Eenvoudige Installatie
De ReleveleR is eenvoudig te zelf installeren door de meegeleverde handleiding of door het bekijken van de installatievideo.

Professionele Montage
Tevens is het mogelijk om de installatie door onze monteurs uit te laten voeren. Onze installateur kan binnen 14 dagen de ReleveleR bij u komen plaatsen.

900+ Tevreden Klanten
Onze klanten zijn erg tevreden en geven de ReleveleR en ons een 9,2! Bekijk op onze beoordelingenpagina enkele voorbeelden.