Blog

Verhoogd wandcloset

Het hebben van een verhoogd wandcloset is iets wat u hoogstwaarschijnlijk doet met een specifieke reden. Als u opzoek bent naar een systeem wat u kan helpen om de toiletgang makkelijker te maken op een veilige en zeer onopvallende manier dan is ReleveleR de perfecte optie voor u. Het is namelijk een systeem wat u bevestigd aan de muur op de plek waar uw toilet nu is aangesloten. Hiermee zal uw toilet 5 of 7 centimeter hoger worden als dat hij nu is. Hiermee zal het opstaan van het toilet weer een stuk makkelijker gaan en dat kan een hoop zorgen bij u wegnemen.

ReleveleR voor een verhoogd wandcloset

ReleveleR is een systeem wat u kunt gebruiken als u een wandclosetpot heeft. Dit systeem bevestigd u aan de muur op de plek waar nu uw toilet bevestigd zit. Het is een vast systeem waar u dan ook niets van ziet wanneer het eenmaal bevestigd is. Het is een ideaal systeem voor het creƫren van een verhoogd wandcloset zonder dat u hiervoor een grote verbouwing hoeft te doen. U kunt dit systeem eenvoudig zelf bevestigen aan de hand van de meegeleverde montagehandleiding maar u kunt dit ook laten bevestigen door een monteur.

Geen zwaar werk verrichten

Als u lichamelijke klachten heeft kan het heel goed zijn dat het monteren van dit systeem niet mogelijk is voor u. Als u ook nog eens geen handige klussers in uw omgeving heeft wordt het helemaal lastig. Toch kunt u gebruik maken van ReleveleR voor een verhoogd wandcloset. Bij ons krijgt u namelijk de optie het systeem te laten bevestigen door een monteur. Deze neemt dan het zware werk uit uw handen en heeft u naar de bevestiging geen omkijken meer. Er wordt voor de bevestiging een afspraak met u ingepland en op dat moment zal deze monteur het systeem komen bevestigen.

Geen losse onderdelen gebruiken

Een groot voordeel van ReleveleR is dat u geen losse onderdelen heeft. U hoeft het dus niet te verwijderen als u bezoek krijgt. Iedereen kan namelijk zonder problemen gebruik maken van een toilet waarbij een ReleveleR is geplaatst. Doordat het systeem stevig vastgezet wordt weet u dat u hiervan altijd veilig gebruik kunt maken zonder het risico dat u zomaar zult vallen. Voor een verhoogd wandcloset zonder nadelen en gedoe met losse onderdelen maakt u gebruik van dit handige systeem.

Terug naar een laag toilet

Het kan zo zijn dat u na bepaalde tijd geen behoefte meer heeft aan een verhoogd wandcloset. Dit is uiteraard met ReleveleR geen probleem. Doordat er niet verbouwd hoeft te worden kan dit systeem gemakkelijk weer gedemonteerd worden. U kunt het systeem erg eenvoudig verwijderen waarna het toilet weer op de oude hoogte zal komen. Hierna heeft u geen schade en u zal nooit meer kunnen zien dat het toilet ooit verhoogd is geweest. ReleveleR is dus geschikt voor tijdelijk gebruik en het is dan aan u te bepalen hoelang u dit prettig vindt.

Hoe hoog wordt uw verhoogd wandcloset Bij ReleveleR heeft u de keuze tussen 2 hoogtes. Voor optimaal gebruik kunt u bepaalde afmetingen opnemen zodat u precies weet wat voor u de ideale hoogte is. Door dit voor de plaatsing goed te bepalen kunt u ReleveleR direct met de juiste onderdelen aansluiten. Het is erg eenvoudig op te meten hoe hoog dit moet zijn en dat doet u met de volgende stappen:

  1. De lengte van de vloer zit aan de binnenkant van de knie. Dit moet bij de gebruiker worden gemeten in een zittende positie.
  2. De hoogte van de vloer tot aan de bovenkant van de wc bril.
  3. Het verschil tussen beide afmetingen, dit is namelijk welke hoogte u nodig zal hebben bij het plaatsen.

De reden voor het gebruiken van een verhoogd wandcloset maakt niet uit. ReleveleR voorziet u van alle gemakken en maakt het mogelijk weer zonder zorgen naar het toilet te gaan. Meerdere keren per dag is dit iets waar u niet aan kunt ontkomen en met dit systeem zal u dat ook niet erg vinden. Het is een systeem wat niet opvalt en waar u met een gerust gevoel gebruik van kunt maken. Plaats dit systeem of laat het plaatsen door een monteur en geniet van alle voordelen. ReleveleR helpt u om weer makkelijk op te kunnen staan en ontlast u daarmee elke keer dat u naar het toilet gaat.