Video Toilet verhogen met ReleveleR

 

Een hangend toilet verhogen is een lastige klus. Met de ReleveleR voorkomt u onnodig breekwerk en hoge kosten. U kunt met de ReleveleR namelijk een hangtoilet verhogen met 5 centimeter of zelfs met 7 centimeter. Met de meegeleverde handleiding en met gebruik van deze video handleiding is het verhogen van een hangtoilet ook voor de doe-het-zelver een relatief eenvoudige klus.

 

 

Video handleiding

Benieuwd hoe het plaatsen van de ReleveleR WC verhogen in zijn werk gaat? In onbestaande video handleiding kunt u precies zien hoe u de ReleveleR kunt plaatsen en monteren. Wij leveren bij elke ReleveleR tevens een handleiding en twee hulpstukken. Hiermee kunt u uw hangend toilet met 5 of met 7 cm. verhogen

 

 

 

 

Waarom een ReleveleR hangtoilet verhoger kopen?

Een ReleveleR kent diverse voordelen ten opzichte van andere methoden.

– Geen breekwerk
– Ook te installeren door de doe-het-zelver
– Professionele installatie mogelijk
– Hang WC 5 of 7 centimeter verhogen
– Kostenbesparend

RELEVELER

RELEVELER

Oorspronkelijke prijs was: €169.00.Huidige prijs is: €149.00.

De ReleveleR ook wel Closet-Plus genoemd is een systeem om op eenvoudige en mooie wijze de bestaande wandclosetpot te verhogen zonder dat dit ten koste gaat van het hangende design. Het is ook mogelijk om de ReleveleR door ons te laten plaatsen.

ReleveleR Inclusief Plaatsing

ReleveleR Inclusief Plaatsing

309.00

Losse onderdelen ReleveleR

Losse onderdelen ReleveleR

20.9562.95

Eenvoudige Installatie
De ReleveleR is eenvoudig te zelf installeren door de meegeleverde handleiding of door het bekijken van de installatievideo.

Professionele Montage
Tevens is het mogelijk om de installatie door onze monteurs uit te laten voeren. Onze installateur kan binnen 14 dagen de ReleveleR bij u komen plaatsen.

900+ Tevreden Klanten
Onze klanten zijn erg tevreden en geven de ReleveleR en ons een 9,2! Bekijk op onze beoordelingenpagina enkele voorbeelden.