Wandcloset verhogen

 

Als u in uw huis een wandcloset heeft die om wat voor reden dan ook wel wat hoger mag, dan is ReleveleR echt wat voor u. Dit is een systeem wat u kunt inbouwen op de plek waar uw toilet nu ook geplaatst is en verbouwen is dan ook niet nodig. Dit systeem biedt u veel voordelen en maakt het weer mogelijk om zorgeloos naar het toilet te gaan. Als u klaar bent met lastig gaan zitten en opstaan van het toilet en u toe bent aan verandering, lees dan verder. Ontdek hier wat ReleveleR allemaal voor u kan betekenen en hoe handig dit systeem werkelijk is. Een wandcloset verhogen op een betrouwbare en onopvallende manier doet u met ReleveleR.

 

 

Verhogen zonder slopen

Een groot voordeel wat u heeft met ReleveleR is het gemak tijdens het plaatsen. Een wandcloset verhogen met een vast systeem is nog nooit zo makkelijk geweest. U hoeft namelijk niets in uw toilet te slopen of een nieuw toilet te plaatsen wat hoger is. Het systeem kunt u namelijk bevestigen op het bestaande gat en u kunt hetzelfde wandcloset blijven gebruiken. Dit systeem voor het wandcloset verhogen bespaart u dan ook veel tijd geld en troep in uw huis. Het inbouwen van het systeem kunt u dan ook eenvoudig zelf doen als u wat kluservaring heeft en anders kunt u er ook voor kiezen dit klusje voor u te laten doen.

 

 

Uw wandcloset laten verhogen

Wanneer u zelf niet de mogelijkheid heeft om ReleveleR zelf te plaatsen kunt u ervoor kiezen dit voor u te laten doen. Het wandcloset verhogen met dit systeem wordt dan voor u gedaan. Dit kunt u simpelweg mee bestellen wanneer u het systeem gaat aanschaffen. Er wordt dan contact met u opgenomen en dan wordt er een afspraak ingepland. Deze afspraak kan binnen 2 weken plaatsvinden waarin de monteur bij u langs komt en het systeem voor u bevestigd. Het wandcloset verhogen is dan snel gedaan en u kunt hem zorgeloos gaan gebruiken. Het tijdstip wordt uiteraard ingepland op een moment dat het voor u het beste uitkomt.

 

 

Wat kunt u verwachten?

Op het moment dat u dit systeem besteld zonder monteur erbij zal het pakket bij u thuis geleverd worden. Het bevat diverse onderdelen die u nodig heeft voor de bevestiging van ReleveleR. Het wandcloset ophogen doet u dan aan de hand van de montagehandleiding die u stap voor stap opvolgt. Van de onderdelen die u ontvangt zal ook een deel overblijven. U kunt bij het verhogen namelijk kiezen tussen 5 en 7 centimeter waarbij de onderdelen voor de andere maat over zullen blijven. De onderdelen die u gaat ontvangen zijn:

  • 1 afvoerbuis met rubber manchet welke voor zowel 5 al 7cm hoogte te gebruiken is
  • 1 spoelwaterbuis 5cm
  • 1 spoelwaterbuis 7cm
  • 2 ophangframes
  • 1 afdekkap
  • Montagehandleiding

 

 

Een veilig en discreet systeem

Een wandclosetpot verhogen doet u altijd met een reden. Wat deze reden ook is, u wilt uw verhoogde toilet altijd veilig kunnen gebruiken. Doordat ReleveleR een ingebouwd en dus vast systeem is heeft u nooit te maken met losse onderdelen waar dingen mee mis kunnen gaan. Als het systeem op de juiste manier bevestigd wordt, zoals u kunt vinden in de montagehandleiding, weet u altijd zeker dat dit veilig is. De wandclosetpot verhogen is behalve veilig ook discreet. Het is een systeem waar u na het plaatsen niets meer van ziet. Iedereen kan het toilet gewoon gebruiken als anders en het valt niet op dat het verhoogd is. Uiteraard merkt u hier wel de voordelen van, alleen dan op een onopvallende manier.

 

 

Gebruik ReleveleR op de juiste manier

Het wandcloset verhogen dient te gebeuren op de juiste manier. Dit heeft niet alleen te maken met de veiligheid maar ook met het gebruik ervan. Als u het systeem niet op de juiste hoogte bevestigd al u hier nooit zoveel gemak van ervaren als mogelijk is. Als het bevestigen op de juiste maat gebeurd is, dan kunt u ReleveleR gebruiken zoals het bedoeld is zonder zorgen over het weer op moeten staan van het toilet.

 

ReleveleR is bij verre het beste systeem om te gebruiken wanneer u een verhoogd toilet nodig heeft. Het wandcloset verhogen met dit systeem is vrij eenvoudig en het gemak wat u hiervoor terug krijgt is enorm. U zal geen zorgen meer hebben rondom de toiletgang en het systeem valt niet op na de plaatsing. Een wandcloset verhogen kunt u doen op allerlei manieren waarvan er bij veel ook grote nadelen aan zitten. Met dit systeem heeft u deze nadelen absoluut niet en u krijgt dan ook alleen gemak. Bestel ReleveleR vandaag nog en voor u het weet kunt u thuis gaan ervaren waar wij het over hebben.

RELEVELER

RELEVELER

Oorspronkelijke prijs was: €169.00.Huidige prijs is: €149.00.

De ReleveleR ook wel Closet-Plus genoemd is een systeem om op eenvoudige en mooie wijze de bestaande wandclosetpot te verhogen zonder dat dit ten koste gaat van het hangende design. Het is ook mogelijk om de ReleveleR door ons te laten plaatsen.

ReleveleR Inclusief Plaatsing

ReleveleR Inclusief Plaatsing

309.00

Losse onderdelen ReleveleR

Losse onderdelen ReleveleR

20.9562.95

Eenvoudige Installatie
De ReleveleR is eenvoudig te zelf installeren door de meegeleverde handleiding of door het bekijken van de installatievideo.

Professionele Montage
Tevens is het mogelijk om de installatie door onze monteurs uit te laten voeren. Onze installateur kan binnen 14 dagen de ReleveleR bij u komen plaatsen.

900+ Tevreden Klanten
Onze klanten zijn erg tevreden en geven de ReleveleR en ons een 9,2! Bekijk op onze beoordelingenpagina enkele voorbeelden.