WC verhoging

 

WC verhoging is iets wat voor u elk toiletbezoek weer makkelijk zal maken. Sommige lastige situaties kunt u misschien deels vermijden maar naar het toilet gaan is niet zo een situatie. Toch hoeft dit voor u niet lastig of vervelend te zijn. Als u moeite heeft met gaan zitten of opstaan kan een WC verhoging de oplossing zijn die u nodig heeft. Met ReleveleR kunt u uw toilet een stukje hoger maken waardoor u weer zorgeloos het toilet kunt bezoeken. Lees verder en ontdek meet over WC verhoging met ReleveleR.

 

 

Waarom een WC verhoging?

Als u moeite heeft met het gaan zitten op een WC of met het opstaan als u klaar bent dan heeft u ongetwijfeld veel baat bij WC verhoging. Hiermee kunt u het toilet net een stukje hoger maken wat ervoor kan zorgen dat een toiletbezoek weer makkelijker zal gaan en u hier veel minder zorgen om hoeft te hebben. Een WC verhoging met ReleveleR is slechts 5 of 7 centimeter, dit klinkt als weinig maar het kan voor u precies genoeg zijn. Met dit systeem wordt de hele WC een stukje hoger geplaatst, precies wat WC verhoging voor u hoort te doen maar dan op een veilige en discrete manier.

 

 

Veilig een hogere WC

Wanneer u gebruik gaat maken van een WC verhoging is het van groot belang dat u gebruik maakt van een veilig systeem. Het laatste wat u wilt tijdens een toiletbezoek is dat u er met verhoger en al vanaf valt. ReleveleR is dan ook een perfecte optie, omdat u tijdens het gebruik niet te maken heeft met allerlei losse onderdelen. Dit verlaagd het risico op vallen en vergroot ok het gebruiksgemak. Als u al lichamelijke klachten heeft en een toiletbezoek lastiger is als u graag wilt dan kan een WC verhoging dit makkelijker en veiliger maken. Met en veilig gevoel gaan zitten en opstaan doet u elke keer weer met ReleveleR.

 

 

WC verhoging installeren

ReleveleR is een systeem wat u in bouwt op de plek waar uw huidige wandclosetpot bevestigd is. Hierdoor is het dus ook niet nodig het hele toilet te verbouwen of een nieuwe pot aan te schaffen. Het kan lastig zijn om de WC verhoging zelf te installeren maar zeker voor de wat meer ervaren klusser is dit erg goed te doen. Doordat u een montagehandleiding meegeleverd krijgt wordt het installeren iets wat u stap voor stap kunt doen en wat dan ook niet moeilijk hoeft te zijn. Als u zelf niet wilt klussen en u niemand in de buurt heeft die u kan helpen, dan kunt u altijd gebruik maken van onze montageservice. Hiermee heeft u alleen omkijken naar het maken van een afspraak en de rest regelen wij dan voor u op de afgesproken datum.

 

 

Gebruik maken van losse onderdelen

In ons assortiment is er ook de mogelijkheid om losse onderdelen aan te schaffen. Als u al gebruik maakt van ReleveleR voor langere tijd kan het zo zijn dat bepaalde onderdelen toe zijn aan vervanging. U hoeft dan niet een heel nieuw systeem aan te schaffen maar u kunt eenvoudig het onderdeel vervangen waarbij dat nodig is. Ook kan het zo zijn dat u door de manier waarop uw toilet is bevestigd andere onderdelen nodig heeft. WC verhoging kan namelijk zorgen dat bepaalde onderdelen bij uw toilet niet meer lang genoeg zijn.

 

 

Wc verhoging op perfecte maat

Bij het plaatsen van een WC verhoging als ReleveleR is het belangrijk om te weten welke hoogte u nodig heeft. Dit zorgt er namelijk voor dat het gebruik van het systeem u ook echt de voordelen zal opleveren die u nodig heeft. De verhoging kan 5 of 7 centimeter zijn wat uiteraard geen groot verschil lijkt. Toch kan het kiezen van de verkeerde hoogte ervoor zorgen dat u niet geheel tevreden bent. Het opmeten van de juiste hoogte is erg eenvoudig en snel gedaan. De persoon de WC verhoging nodig heeft gaat op een stoel zitten en de lengte van de vloer tot aan de knieholte wordt opgemeten. Vervolgens meet u de lengte van de vloer tot aan de bovenkant van het toilet zoals hij nu is. Het verschil tussen deze afmetingen is de maat die u nodig heeft en waar u dan ook het meeste profijt bij zal hebben.

 

WC verhoging gebruiken is niet iets waar u zich voor hoeft te schamen. Als u dit nodig heeft kan ReleveleR u veel gemak bieden. Na de plaatsing valt het niet op en kunt u hier gebruik van maken zolang dit nodig is. Maak gebruik van WC verhoging zodat u zonder stress weer naar het toilet kunt. Bevestig het systeem of laat het voor u doen en maak hier binnen de kortste keren gebruik van. Bestel ReleveleR en ontdek zelf hoe geweldig dit systeem is en ga weer naar het toilet met een ontspannen gevoel.

RELEVELER

RELEVELER

Oorspronkelijke prijs was: €169.00.Huidige prijs is: €149.00.

De ReleveleR ook wel Closet-Plus genoemd is een systeem om op eenvoudige en mooie wijze de bestaande wandclosetpot te verhogen zonder dat dit ten koste gaat van het hangende design. Het is ook mogelijk om de ReleveleR door ons te laten plaatsen.

ReleveleR Inclusief Plaatsing

ReleveleR Inclusief Plaatsing

309.00

Losse onderdelen ReleveleR

Losse onderdelen ReleveleR

20.9562.95

Eenvoudige Installatie
De ReleveleR is eenvoudig te zelf installeren door de meegeleverde handleiding of door het bekijken van de installatievideo.

Professionele Montage
Tevens is het mogelijk om de installatie door onze monteurs uit te laten voeren. Onze installateur kan binnen 14 dagen de ReleveleR bij u komen plaatsen.

900+ Tevreden Klanten
Onze klanten zijn erg tevreden en geven de ReleveleR en ons een 9,2! Bekijk op onze beoordelingenpagina enkele voorbeelden.