Toiletverhoger ReleveleR

Montage zonder breekwerk

 

 

Door verschillende oorzaken kan op een gegeven moment blijken dat het huidige toilet te laag is. Zitten en opstaan is dan lastig, en u zit niet echt in een ergonomische houding. Het verhogen van het toilet is dan een logische oplossing. Maar kan dat eigenlijk wel als u een hangend toilet heeft? Zo ja, is dat dan niet heel veel werk? Met ReleveleR heeft u een betaalbare en eenvoudige oplossing voor deze uitdaging. Met deze toiletverhoger verhoogt u een hangend toilet met 5 of 7 centimeter, zonder breekwerkzaamheden. De eindgebruiker kan hierdoor langer zelfstandig blijven wonen.

RELEVELER

RELEVELER

Oorspronkelijke prijs was: €169.00.Huidige prijs is: €149.00.

De ReleveleR ook wel Closet-Plus genoemd is een systeem om op eenvoudige en mooie wijze de bestaande wandclosetpot te verhogen zonder dat dit ten koste gaat van het hangende design. Het is ook mogelijk om de ReleveleR door ons te laten plaatsen.   🗸 Voor 17:00 besteld, morgen in huis 🗸 Geen hak- en breekwerk 🗸 Minder moeite met opstaan 🗸 Geen gebruik van onveilige opzetbrillen

ReleveleR Inclusief Plaatsing

ReleveleR Inclusief Plaatsing

309.00

Ziet u het zelf niet zitten om de ReleveleR te plaatsen? Geen probleem! Het is mogelijk om de ReleveleR met plaatsing te bestellen door onze eigen, ervaren monteurs. U kunt het online of telefonisch bestellen.    🗸 Binnen twee weken een afspraak 🗸 6 maanden lekgarantie 🗸 Volledig ontzorgt 🗸 Montage in eigen beheer

Losse onderdelen ReleveleR

Losse onderdelen ReleveleR

20.9562.95

Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina MEER INFORMATIE

Meer comfort en gebruiksgemak

Met ReleveleR kunt u uw hangtoilet met 5 of 7 centimeter verhogen. Hierdoor kan de gebruiker een meer ergonomische houding aannemen en gemakkelijker op en van het toilet komen. U zult direct het verschil merken in comfort en gebruiksgemak. Op het oog is echter weinig van de toiletverhoger te zien. De ReleveleR is namelijk naadloos aan te sluiten op de muur en uw hangtoilet. Want woningaanpassingen als een toiletverhoger mogen dan noodzakelijk zijn, het oog wil ook wat. Trouwens, we hebben het wel over woningaanpassingen, maar de installatie van ReleveleR kan eenvoudig ongedaan gemaakt worden. Er wordt namelijk niets permanent verbouwd.

 

 

Geen ingrijpend breekwerk nodig

De montage van ReleveleR is relatief eenvoudig. De toiletverhoger wordt geleverd als een handig bouwpakket, compleet met opzetstukken voor de watertoevoer en afvoer, evenals een afdekplaat voor een nette afwerking. Voor de doe-het-zelvers hebben we een handige instructievideo beschikbaar gesteld, zodat u stap voor stap kunt zien hoe u ReleveleR installeert. En als u nog vragen heeft, staan onze vriendelijke medewerkers altijd voor u klaar om u te helpen. Wij geloven in persoonlijke service en streven ernaar om u de beste ervaring te bieden.

 

 

Vakkundige montageservice

Wij begrijpen de behoeften van mensen met mobiliteitsproblemen en hebben ReleveleR ontwikkeld om aan deze behoeften te voldoen. Ook weten we dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om zelf te klussen. Daarom bieden wij een vakkundige montageservice. Onze experts kunnen als geen ander uw toiletverhoger monteren, zodat u er geen omkijken naar heeft.

 

 

ReleveleR bestellen

Kies voor de ReleveleR toiletverhoger en ervaar het gemak van montage en gebruik. Het verhoogde hangtoilet zal bijdragen aan een comfortabeler en zelfstandiger leven. U bestelt het systeem eenvoudig zonder tussenpersoon op deze website, releveler.eu. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op!

Eenvoudige Installatie
De ReleveleR is eenvoudig te zelf installeren door de meegeleverde handleiding of door het bekijken van de installatievideo.

Professionele Montage
Tevens is het mogelijk om de installatie door onze monteurs uit te laten voeren. Onze installateur kan binnen 14 dagen de ReleveleR bij u komen plaatsen.

900+ Tevreden Klanten
Onze klanten zijn erg tevreden en geven de ReleveleR en ons een 9,2! Bekijk op onze beoordelingenpagina enkele voorbeelden.

× Hulp nodig?