Verhoog hangend toilet

 

Een verhoogd hangend toilet kan voor u veel voordelen bieden. Als u ouder of mindervalide bent kan het een stressvol moment zijn als u weer naar het toilet moet. Dit is erg vervelend en is ook helemaal niet nodig. Als u weer ontspannen naar het toilet wilt gaan dan kunt u gebruik maken van een verhoogd hangend toilet. ReleveleR is het systeem wat u kunt gebruiken om uw toilet net een stukje hoger te maken. Hierdoor gaat u weer met gemak naar het toilet en is dit niet langer iets waar u tegenop hoeft te zien. Lees verder en ontdek de voordelen van ReleveleR.

 

 

Waarom gebruik maken van ReleveleR?

In sommige gevallen kan het verstandig zijn om gebruik te maken van een verhoogd hangend toilet. Het kan zijn dat u bepaalde lichamelijke klachten heeft waarbij u veel baat heeft bij een toilet die net een beetje hoger is. ReleveleR is voor het wandcloset bij verre de beste optie voor het verhogen. Het is een ingebouwd systeem wat dus niet opvalt na de plaatsing. U heeft niet te maken met een losse verhoger en alle nadelen die hierbij komen. Het is een systeem waar u na plaatsing geen omkijken meer naar heeft en het design van uw toilet zal precies hetzelfde blijven. Een verhoogd hangend toilet maken met ReleveleR is de beste en meest veilige optie.

 

 

Het plaatsen van een verhoogd hangend toilet

Wat ReleveleR zo een fantastisch systeem maakt is dat u niet hoeft te verbouwen. Dit is slechts een van de vele voordelen. Vaak kiezen mensen voor een losse toiletverhoger, omdat verbouwen teveel tijd en geld kost. Het plaatsen van ReleveleR maakt het hebben van een verhoogd hangend toilet erg makkelijk. Zeker een handige doe-het-zelver kan dit makkelijk doen aan de hand van de montagehandleiding, hiermee kunt u stap voor stap volgen hoe ReleveleR bevestigd dient te worden. Ook hebben we een handige instructievideo. Het systeem bevestigd u gewoon op de plek waar uw toilet nu aangesloten is en breekwerk is dus in geen geval nodig.

 

 

Het zware werk laten doen

Als u ReleveleR gaat bestellen kunt u ervoor kiezen om het systeem zelf te monteren maar u kunt dit ook laten doen. Dit kunt u aangeven bij het bestellen van uw systeem. Als u hiervoor kiest wordt er contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen, welke binnen 2 weken kan plaatsvinden. Uiteraard is dit op een moment dat het u goed uitkomt. De monteur komt dan bij u thuis langs, bevestigd het systeem en dan kunt u al gebruik gaan maken van uw verhoogd hangend toilet. Het zware werk wordt dan voor u uit handen genomen en u heeft alleen te maken met de voordelen die het verhoogd hangend toilet u gaat bieden.

 

 

Welke hoogte is ideaal voor u?

Voordat u Releveler gaat of laat plaatsen zal u eerst moeten weten welke hoogte voor u het beste is. Dit zorgt er namelijk voor dat gaan zitten en opstaan makkelijker worden en u ook in een juiste houding zit. Niet goed op het toilet zitten omdat hij te hoog is kan ook nadelen met zich meebrengen. Om ervoor te zorgen dat u de juiste hoogte kiest voor uw verhoogd hangend toilet zal u een aantal dingen moeten opmeten.

  • De lengte van de vloer zit aan de binnenkant van de knie. Dit moet bij de gebruiker worden gemeten in een zittende positie.
  • De hoogte van de vloer tot aan de bovenkant van de wc bril.
  • Het verschil tussen beide afmetingen, dit is namelijk welke hoogte u nodig zal hebben bij het plaatsen.

 

 

Losse onderdelen nodig?

Bij het plaatsen van ReleveleR voor een verhoogd hangend toilet kan het zo zijn dat u nog een aantal losse onderdelen nodig heeft. Doordat het toilet iets hoger komt te hangen kan het namelijk zo zijn dat bepaalde aansluitingen te kort zijn geworden. Hiervoor vindt u in ons assortiment ook een aantal losse onderdelen die u dus kan gebruiken ter vervanging van de oude onderdelen. De onderdelen die u standaard geleverd krijgt zijn:

  • 1 afvoerbuis met rubber manchet welke voor 5 en 7cm hoogte te gebruiken is
  • 1 spoelwaterbuis 5cm
  • 1 spoelwaterbuis 7cm
  • 2 ophangframes
  • 1 afdekkap
  • Montagehandleiding

 

Heeft u behalve deze onderdelen nog iets anders nodig, bekijk dan onze losse onderdelen. Zo voorkomt u dat u ReleveleR ontvangt en nog niet snel kunt genieten van een verhoogd hangend toilet doordat u bepaalde onderdelen nodig heeft.

 

Een verhoogd hangend toilet kan u veel voordelen bieden. Heeft u lichamelijke klachten waardoor u lastig opstaat van een laag toilet, dan kan ReleveleR u uitstekend helpen. Het is een prachtig systeem wat niet zichtbaar is, u kunt dus blijven genieten van uw toilet zoals deze nu is. Wilt u een verhoogd hangend toilet zonder enige nadelen, bestel dan ReleveleR en ontdek zelf alle fantastische voordelen.

RELEVELER

RELEVELER

Oorspronkelijke prijs was: €169.00.Huidige prijs is: €149.00.

De ReleveleR ook wel Closet-Plus genoemd is een systeem om op eenvoudige en mooie wijze de bestaande wandclosetpot te verhogen zonder dat dit ten koste gaat van het hangende design. Het is ook mogelijk om de ReleveleR door ons te laten plaatsen.

ReleveleR Inclusief Plaatsing

ReleveleR Inclusief Plaatsing

309.00

Losse onderdelen ReleveleR

Losse onderdelen ReleveleR

20.9562.95

Eenvoudige Installatie
De ReleveleR is eenvoudig te zelf installeren door de meegeleverde handleiding of door het bekijken van de installatievideo.

Professionele Montage
Tevens is het mogelijk om de installatie door onze monteurs uit te laten voeren. Onze installateur kan binnen 14 dagen de ReleveleR bij u komen plaatsen.

900+ Tevreden Klanten
Onze klanten zijn erg tevreden en geven de ReleveleR en ons een 9,2! Bekijk op onze beoordelingenpagina enkele voorbeelden.