WC verhoger

 

Een WC verhoger kunt u gebruiken om veel verschillende redenen en er zijn ook veel verschillende soorten te krijgen. ReleveleR is een WC verhoger die u in kunt bouwen waardoor het een veilig systeem is waar u na de plaatsing niets meer van ziet. Het systeem is makkelijk in te bouwen door handige doe-het-zelfers en uiteraard is dit iets waar wij u ook bij kunnen helpen. Heeft u een wandclosetpot die u graag wat hoger heeft als de standaard hoogte om wat voor reden dan ook, lees dan verder en ontdek wat ReleveleR WC verhoger voor u kan betekenen.

 

 

De ReleveleR WC verhoger

U bent misschien al een tijdje opzoek naar een goede WC verhoger die zowel veilig is als gebruiksvriendelijk. Dit kan erg lastig te vinden zijn terwijl er best veel opties op de markt zijn. ReleveleR is een sterk, veilig en onzichtbaar systeem wat u kunt gebruiken om uw WC net een stukje hoger te maken. Wanneer de WC verhoger is geplaatst merkt u er behalve de voordelen niks van dat het systeem geplaatst is. U hoeft hiervoor niet te verbouwen en stukken uit de muur te hakken, ReleveleR plaatst u namelijk op de bestaande aansluiting waardoor hij ook weer eenvoudig te verwijderen is.

 

 

Het plaatsen van een WC verhoger

ReleveleR is een ingebouwd systeem waarbij het voor gebruik dus wel nodig is de WC te demonteren en het systeem te monteren. Dit is door handige klussers erg goed zelf te doen, zeker wanneer de montagehandleiding gebruikt wordt. Als u lichamelijke klachten heeft kan dit lastig zijn om zelf te doen. Wanneer u geen klussers in uw omgeving heeft hoeft dit niet te betekenen dat u geen gebruik kunt maken van deze WC verhoger. Wanneer u kijkt bij onze producten ziet u dat wij ook de mogelijkheid bieden deze WC verhoger te bestellen met montage erbij. Er wordt dan met u een afspraak gemaakt en dan wordt de ReleveleR WC verhoger voor u gemonteerd. Zo heeft u geen zorgen over de montage van het systeem en wordt alles voor u geregeld wanneer u tijd heeft.

 

 

Gebruik maken van de montagehandleiding

Als u ervoor kiest deze WC verhoger zelf te installeren of het door iemand in uw omgeving te laten doen is het erg handig de montagehandleiding te gebruiken. Deze krijgt u meegeleverd met de ReleveleR zodat het bevestigen soepel kan verlopen. Het is niet moeilijk en zeker niet voor iemand die gewend is vaker te klussen. Om het systeem te bevestigen op een veilige manier raden wij u zeker aan de stappen uit deze montagehandleiding strikt op de volgen. Een WC verhoger is dan zo geplaatst en u weet dan altijd dat u hier veilig gebruik van kunt maken.

 

 

Wat krijgt u allemaal thuisgestuurd?

Voor het bevestigen van een WC verhoger heeft u meerdere onderdelen nodig. Deze onderdelen bij elkaar maken namelijk het systeem wat u kunt gebruiken om uw WC te verhogen. Als u deze set wilt gaan bestelen is het misschien wel fijn om van tevoren te weten wat u in huis gaat krijgen. Doordat ReleveleR op verschillende hoogtes te bevestigen is zal u ook onderdelen overhouden. Als u kiest voor een verhoging van 5 cm houdt u onderdelen over die u had gebruikt voor een verhoging van 7 cm en andersom. Bij het bestellen van deze WC verhoger kunt u de volgende onderdelen verwachten:

Afvoerbuis met rubber manchet welke voor beide hoogtes te gebruiken is.

  • 1 spoelwaterbuis 5cm
  • 1 spoelwaterbuis 7cm
  • 2 ophangframes
  • 1 afdekkap
  • Montagehandleiding

 

U heeft dus voor de bevestiging niet alle onderdelen nodig die u thuisgestuurd krijgt. In de meegeleverde montagehandleiding leest u precies welke onderdelen u nodig heeft en op welke manier deze bevestigd dienen te worden.

 

ReleveleR is een WC verhoger die u kunt gebruiken op de meeste wandclosetpotten. Deze kunt u met dit systeem 5 of 7 centimeter verhogen wat voor u de toiletgang makkelijker kan maken. Alles wat u nodig heeft krijgt u meegeleverd maar ook losse onderdelen zijn bij ons verkrijgbaar. Het systeem is eenvoudig zelf te monteren door een handige klusser en is net zo makkelijk weer te demonteren wanneer u geen verhoogd toilet meer nodig heeft. Gebruik maken van een WC verhoger kunt u doen met allerlei redenen en dit kunt u nu veilig en discreet doen met ReleveleR. Bestel dus vandaag nog uw WC verhoger en geniet snel van de voordelen die dit met zich meebrengt.

RELEVELER

RELEVELER

Oorspronkelijke prijs was: €169.00.Huidige prijs is: €149.00.

De ReleveleR ook wel Closet-Plus genoemd is een systeem om op eenvoudige en mooie wijze de bestaande wandclosetpot te verhogen zonder dat dit ten koste gaat van het hangende design. Het is ook mogelijk om de ReleveleR door ons te laten plaatsen.   🗸 Voor 17:00 besteld, morgen in huis 🗸 Geen hak- en breekwerk 🗸 Minder moeite met opstaan 🗸 Geen gebruik van onveilige opzetbrillen

ReleveleR Inclusief Plaatsing

ReleveleR Inclusief Plaatsing

309.00

Ziet u het zelf niet zitten om de ReleveleR te plaatsen? Geen probleem! Het is mogelijk om de ReleveleR met plaatsing te bestellen door onze eigen, ervaren monteurs. U kunt het online of telefonisch bestellen.    🗸 Binnen twee weken een afspraak 🗸 6 maanden lekgarantie 🗸 Volledig ontzorgt 🗸 Montage in eigen beheer

Losse onderdelen ReleveleR

Losse onderdelen ReleveleR

20.9562.95

Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina MEER INFORMATIE

Eenvoudige Installatie
De ReleveleR is eenvoudig te zelf installeren door de meegeleverde handleiding of door het bekijken van de installatievideo.

Professionele Montage
Tevens is het mogelijk om de installatie door onze monteurs uit te laten voeren. Onze installateur kan binnen 14 dagen de ReleveleR bij u komen plaatsen.

900+ Tevreden Klanten
Onze klanten zijn erg tevreden en geven de ReleveleR en ons een 9,2! Bekijk op onze beoordelingenpagina enkele voorbeelden.

× Hulp nodig?